Kurt Berckvens bvba - Beerse
Builder Fitting Insulation Into Roof Of New Home
Kurt Berckvens bvba - Beerse
Kurt Berckvens bvba - Beerse
Algemene dak-, timmer & renovatiewerken
dakwerken 2

Algemene dakwerken

Wij doen alle dakwerken : Een nieuw dak of de renovatie van een oud dak?  Alle hellende daken worden door ons vernieuwd, geplaatst of gerepareerd.  Ook voor onderhoudswerkzaamheden aan een dak kan je bij ons terecht.

home page 1

Timmerwerken

Wij doen alle timmerwerken.  Het buitenschrijnwerk aan een nieuwbouw of de renovatie aan een bestaande woning.  Bel ons voor meer informatie.  Ons team staat voor je klaar.

metselwerken 2

Renovatiewerken

Is je woning toe aan een totale renovatie?  Wij staan klaar voor jou.  We beginnen met het dak, doen de isolatie van je woning en zorgen voor een nieuwe gevelbekleding voor je huis.

betonbouw

Algemene betonwerken

Wij doen alle algemene betonwerken : betonplaten en betonbalken  Wij hebben jarenlange ervaring in alle betonwerken.  Daardoor garanderen wij een perfecte afwerking van elke job.  Bel ons nu voor een gratis offerte.

betontrap 2

Betonnen trappen

Door de jaren heen hebben wij ons bij de betonwerken gespecialiseerd in betonnen trappen.  Alle trappen stellen en bekisten wij ter plaatse.  Betontrappen zijn budgetvriendelijk en onverslijtbaar.

Builder Fitting Insulation Into Roof Of New Home

Isolatiewerken

Van zolder- en dakisolatie tot isolatie van wanden.  Bij de renovatie van je huis zorgen wij voor de beste isolatiematerialen.  Het resultaat is een energiezuinige woning waarmee je bespaart vanaf dag één.

Kurt Berckvens bvba - Beerse

Houten gevelbekleding

Een oude voorgevel vernieuwen?  Of een bijgebouw in hout plaatsen?  Met een houten gevelbekleding kan het allemaal.  Wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden.

renovatie 3

Kleine karweiwerken

Op zoek naar een professionele vakman voor een klein karwei?  Geen enkele job is te groot of te klein voor ons.  Elk karwei in je woning kunnen wij uitvoeren.  Van kelder tot zolder.

Wij garanderen een perfecte afwerking en kwaliteit.  Bel ons nu !
logo 3
logo 4

Hoevestraat 29

2340 Beerse

Tel. 014 / 61 05 87 (liefst na 17 uur)

Gsm 0472 / 72 42 54 (liefst na 17 uur)

Fax. 014 / 61 05 77

BTW BE 0807 002 485